Wellness arrangement Roermond

wellness Roermond

Wellness arrangementen zijn in combinatie te boeken met één of meerdere overnachtingen. Hoe relaxed wil je het maken? Een sloeptocht over de maasplassen, hierna een Relax for two massage en aansluitend een heerlijke maaltijd. Je weekendje weg in Roermond wordt een belefenis!

Roermond heeft veel te bieden, het bruist! Wat dacht je van een tour in de eeuwenoude binnenstad of een bezoek aan het Outlettcentre, het bekendste oulettshopping centrum van Europa.

Wat jullie ook willen ondernemen, je kunt op onze steun rekenen.

Wellness betekend voor ons dat je tijdens het verblijf geen zorgen hoeft te maken over wat te gaan doen. We kunnen iedere dag afsluiten met een heerlijke massage om je spieren tot rust te laten komen van de inspanningen van de dag.

Wellness is onze specialiteit, wellness is ons merk…. Vraag daarom naar onze arrangementen.

Comments are closed.