Over Atalanta

Atalanta is de bedrijfsnaam die overkoepelend is voor allerhande activiteiten die we ondernemen. Atalanta-wellness is de naam van het onderdeel waar we wellness behandelingen uitvoeren, Atalanta terras spreekt eigenlijk voor zichzelf en Atalanta-Roermond is het onderdeel waar we ons met bed and breakfast bezigen. Atalanta-wellness is het bedrijf waar de B&B in is gevestigd. “Wellness all over”.

Atalanta wellness staat voor kwalitatieve wellness behandelingen voor een acceptabele prijs. Bij ons bedrijf werken therapeuten, schoonheidsspecialisten en pedicures die goed zijn opgeleid en regelmatig bijscholingen volgen. Naast vakmanschap is voor ons zeker het sociale aspect belangrijk. “Mensen die graag met mensen omgaan”.
Wij willen dat u altijd met een goed gevoel terug kunt kijken op een behandeling of verblijf.
Wellness is de kern van ons bedrijf. U wilt een fijne overnachting, iets waar u prettige herinneringen aan over wilt houden….wij zorgen er voor!
We hebben de kamer met zorg ingericht. Met name de bedden zijn zeer belangrijk. Na omvangrijke ‘zoektochten’ zijn we uitgekomen op Auping bedden. Weliswaar fikse investeringen, maar deze investering willen we graag doen om een goede nachtrust te kunnen garanderen.
Het bijbehorende ontbijt bestaat uitsluitend uit eerlijke ingrediƫnten, waarbij u zelf keuze kunt maken. We gebruiken vooral streekproducten.